čtvrtek 31. března 2011

Kinect ponory do anime kyberprostoru, odváží si chytit roztomilý robot nádrže (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/30/kinect-dives-into-anime-cyberspace-dares-you-to-catch-cute-robo/:

Pokud váš především snem je jack do dystopian cyberpunk reality, kde hackeři hrát s lidskými mozky (a můžete se také stát, k lásce japonské anime), byste nejlepší kniha letu do Tokia právě teď - oddělení Shibuya obchod zřídila Základní kyberprostoru simulátor přímo z Ghost in the Shell. To je film Ghost in the Shell: SAC Solid State Society, abychom byli přesní, který právě dostal stereoskopické 3D re-vydání v Japonsku tento týden, a na jeho počest kreativních služeb společnosti Kayac začal budovat high-kvalitní Kinect hack . Microsoft hloubka kamera sleduje štíhlé vašeho těla, zatímco sada projektorů zobrazuje medová virtuální reality na pár okolních stěn, a to je váš cíl plácnutí Tachikoma tank hloupé bez pádu přes sebe. Získejte podívat na jaké to je hrát ve videu výše.

Kinect ponory do anime kyberprostoru, odváží si chytit roztomilý robot nádrže (video) původně objevila na Engadget na st. 30 březen 2011 20:51:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink CrunchGear | zdroje BMCL (Vimeo) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat