čtvrtek 31. března 2011

Amazon vyjednávání o Cloud hudební nabídky Player licencí po tom všem?

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/30/amazon-negotiating-for-cloud-player-music-licensing-deals-after/:
Veřejně, Amazon chce, abyste si mysleli , že se nestará o licencování hudby , že to bude vám umožní uložit do oblak , ale soukromě jsme jednání společnosti je míchat jako šílený přijít na věci s zlobí hudebních vydavatelství, jak mluvíme. Konkrétně Wall Street Journal cituje pár anonymních zdrojů, kteří říkají, Amazon je vlastně jednání se zabývá čtyřmi hlavními popisky právě teď - i když Amazon nebude potvrdí takovou věc - což e-tailer doufá, že zavřít ve věci týdnů. A co víc, oni říkají, Amazon se může přesunout do systému, který porovnává 'nahráli uživatelé písně s databází těch melodií je podařilo licence by dohoda projít - systém podobně jako Sony Music Unlimited , podle zvuku to. To by nemělo přijít jako žádné překvapení, pak, že věstníku cituje Sony Music předseda Martin Bandier v jeho posledním odstavci, který dělá jeho ukázal rozhořčení nad Amazon oznámení slyšel:
"Je to jen další zábory půdy. Nemůžu dělat to žádné jasnější než to. Je to opravdu neuctivé, a samozřejmě uvažujeme všechny naše možnosti."
Nic takového trochu tradiční mediální pokrytí pomoci tlaku obchodu.

Amazon vyjednávání o licenčních Cloud Player se zabývá hudbou po tom všem? původně objevila na Engadget na st. 30 březen 2011 23:08:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Wall Street Journal | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat