čtvrtek 31. března 2011

Samsung masové produkci 22-palcový LCD transparentní, váš vře plochu monitoru s žárlivostí

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/31/samsung-mass-producing-22-inch-transparent-lcd-your-desktop-mon/:
Řekli, že to, a probůh je to skoro tady - Samsung jen ukázal, že jeho montážní linky začínají chrlit vidět-thru obrazovky počítače , které nevyžadují moc-sání podsvícení fungovat. Bohužel, vypadá to úžasné AMOLED odrůda je ještě na rýsovacím prkně, ale okolní světlo-poháněl LCD jsou na cestě, se Samsung nabízí 22-palcový, rozlišení 1680 x 1050 panel s kontrastní poměr 500:1 začít . Sammy navrhne, uvidíme ji v HDMI a USB-kompatibilní s monitory a tuší, že to bude použit v reklamě a telekonference první - což naznačuje, tento displej nebude levná - ale všichni víme, platí zabiják app bude krásné velké bezrámové obrazovce přenosného počítače . Budeme mít dva, prosím. PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení Samsung masové produkci 22-palcový LCD transparentní, monitoru počítače s vře žárlivostí

Samsung masové produkci 22-palcový LCD transparentní, monitor vře plochu s žárlivostí původně objevila na Engadget na čt. 31 březen 2011 00:29:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat