čtvrtek 31. března 2011

Microsoft protimonopolní podá stížnost proti Google s Evropskou komisí, ignoruje ironie

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/31/microsoft-lodges-antitrust-complaint-against-google-with-europea/:
Takže Microsoft nemá rád protisoutěžního chování , co? Od kdy? Brad Smith, generální rada pro rabblerousers Redmond, byl vyslán dlouhé blogu navrhovat Microsoft týká se "vzorem akcí, které Google přijal upevnit jeho vládu" v online vyhledávání a reklamy, který on prohlašuje je škodlivé pro evropské spotřebitele. Kupodivu, napůl post je o právních otázkách Google v USA, ale budeme soubor, který prozatím stranou. Co se to zužuje, je, že Microsoft se konečně brát rukavice off - Google obvinil jej z tlačení jiných společností , aby splnila svou špinavou práci - a je nyní přidávat jeho jméno do seznamu odpůrci Zobrazit sevření hora na vyhledávání v Evropě. Evropská komise se již užívají regulační looksee u taktiky Google, takže to není jiskření z nového šetření, ale to dělá přidat glamour dvou velkých jmen zamykání právní rohy ještě jednou. Hit zdroj odkaz na expozici Brad ze darebné provinění Google.

Microsoft protimonopolní podá stížnost proti Google s Evropskou komisí, ignoruje ironie původně objevila na Engadget na čt. 31 březen 2011 03:29:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink CNET | zdroje Microsoft na problémy | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat