čtvrtek 31. března 2011

Google zpřísnění kontroly Android, trvá na tom, držitelé licence dodržovat 'non-fragmentace doložky'?

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/31/google-tightening-control-of-android-insisting-licensees-abide/:
Bouře se zdá být vaření přes oblast rozvoje Android. Bloomberg Businessweek špioni dostali slovo od "tucet manažeři pracující v klíčových společností v ekosystému Android", že Google je aktivně pracuje na získání kontroly a konečné slovo v otázce úprav svého populárního mobilního OS. To by mohlo nezní nepřiměřené, a opravdu Google veřejné postoj k dané věci je, že se snaží stabilizovat platformy a zajištění kontroly kvality, ale to znamenat významný posun od místa, kde Android začal - open source operační systém, který byl také otevřít pro výrobce a dopravci přizpůsobit podle svého přání. Ne tak už, už jsme řekli, jak zřejmě Mountain View je nyní požaduje, aby obsah partnerství a OS štípnout dostat požehnání Andy Rubin před pokračováním. Alternativa, samozřejmě, je ne být uvnitř, a fuzzy Google teplý rychlý přístup programu, ale pak, jak o tom svědčí Společnost nedávno srážkové zdrojový voštinová kód , můžete skončit daleko za těmi mezi svými konkurenty, kteří se tanci na potrubí Google.

Věci se dostali tak prudký, ve skutečnosti, že stížnosti byly zjevně učiněna americké ministerstvo spravedlnosti. Mohou mít něco společného s obviněními z Google brzdí Verizon telefonů s Bing Microsoft na palubě, údajně ve snaze výlet do jejího největšího konkurenta vyhledávání. Dalším významným nespokojenost vyjádřil ty, kteří pracují s kódem Android je, že Google potřebuje zálohu náhled toho, co se děje proto, aby to zelené světlo - které, jak poznamenal pár zdroje obeznámené s úsilím přizpůsobení Facebook Android, ne ' t sedí dobře s lidmi vůbec. Google a Facebook, jsou přímými konkurenty v on-line prostoru a je snadno patrné, jak moc člověk stojí k zisku z znát další plány brzy. Pokud jde o non-roztříštěnosti ustanovení v licencích, Andy Rubin poukázal na to, ty tam byly od začátku, ale je to jen teď, že Google je opravdu snaží použít k vytvoření ovládání. Budoucnost Android, proto vypadá, že je trochu méně otevřený a trochu víc Googlish - pro lepší nebo horší. Jak Nokia Stephen Elop dá to:
"Předpoklad pravda Otevřená softwarová platforma může být tam, kde začal Android, ale není to, kde Android se děje."

Google zpřísnění kontroly Android, trvá na tom, držitelé licence dodržovat 'non-fragmentace doložky'? původně objevila na Engadget na čt. 31 březen 2011 05:12:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Bloomberg Businessweek | Poslat |

Žádné komentáře:

Okomentovat