čtvrtek 31. března 2011

Skype 5 pro Mac i nadále zmařit - jak to zachází?

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/30/skype-5-for-mac-continues-to-frustrate-hows-it-treating-you/:
Je to vzácné, že nový kus software generuje pouze pozitivní zpětnou vazbu, ale svět je nejvíce populární VoIP aplikace má zdánlivě frustrovaný zástupy věrných uživatelů Mac, včetně řady technologicky zdatné jednotlivců v těchto velmi zdí. Brilantní srovnání staré vs nové se objevily po dobu Ignorovat zákoník (souvisí dole pro pročtení), a to mám nás zajímalo - jsou průměrní spotřebitelé shlédnutí tohoto jinak? Není pochyb o tom, že Skype 5 for Mac vypadá sakra hodně, jako je Windows stavět, ale výše uvedený článek, poukazuje na to, zdá se, že UI inženýři snížil standard X verze OS, spíše než přetažením varianta Windows nahoru. Co dělá nové vydání tak těžké spolknout, je ideální, jak předchozí model byl - hned, je to fuška na místě kontakty, zahájit rozhovory a řeší nejzákladnější úkoly, které by měl zvládnout Skype. Takže, budeme nechte to na vás: je Skype míří špatným směrem, pokud jde o použitelnost a funkčnost, nebo by kolektivní světě jen získat grip?

Zobrazit anketu

Skype 5 pro Mac i nadále zmařit - je to zachází?, Jak původně objevila na Engadget na st. 30 březen 2011 19:22:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat