čtvrtek 31. března 2011

MakerBot rozhraní rady Kit se PC-méně 3D tisk, promění váš superhrdina fantazie do reality

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/30/makerbots-interface-board-kit-does-pc-less-3d-printing-turns-y/:
Pokud jste stejně jako my - to znamená, divoce populární a fantasticky dobře vypadající - pak jste pravděpodobně přemýšlel, proč má někdo nepředložila akční figurka ve své podobě dosud. No zajímalo už ne, pro lidi více než v MakerBot právě oznámil další šikovný nástroj, aby se doma 3D tisk ještě jednodušší. Kromě vhodně titulovaný věc-O-Matic , Gen 4 rozhraní rady Kit v1.1 je účtováno jako rozhraní, DIY, které vám umožní ovládat tu věc tiskárny bez nutnosti připojit k PC. Souprava je vybavena slotem pro kartu SD pro snadné nezávislý provoz, a protože deska je plně hackable, můžete jej použít k ovládání robotů nebo homebrew CNC zařízení , taky. Je to sportovní devět programovatelných tlačítek a displeje LCD pro zpětnou vazbu, a umožňuje nastavit a číst teploty, zobrazení stavět pokrok, nebo začít nový projekt uložené na SD kartě. Tak na co ještě čekáte? Váš self-zvětšit Bobblehead nebude dělat sám.

MakerBot rozhraní rady Kit se PC-méně 3D tisk, promění váš superhrdina fantazie do reality původně objevila na Engadget na st. 30 březen 2011 22:36:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Udělat | zdroje MakerBot | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat