čtvrtek 31. března 2011

Foxconn zprávy 218 milionů amerických dolarů full-rok čistou ztrátu, než očekávání analytiků '

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/31/foxconn-reports-218-million-full-year-net-loss-exceeding-analy/:
Foxconn, zaměstnává asi 127.000 lidí za mnoho populárních gadgets, zaslali 218,3 milionů dolarů čistá ztráta pro rok 2010 včera. Zatímco společnost již dříve předpověděl nižší zisk uprostřed sebevraždu-související s růstem mezd a sociální náklady, vykazovaných stále překračuje 'odhad analytiků ve výši přibližně 202 milionů amerických dolarů, což také zdaleka převáží čistý příjem 38,6 milionů dolarů. Foxconn dá vinu na vyšší konsolidovaných příjmů a zvýšené konkurence, stejně jako "racionalizaci nákladů akce" - s ohledem na probíhající přemístění a rozšíření plánů, které jsou také výsledkem čínské sebevražd - to trvalo déle, než se očekávalo, a vedlo ke zvýšení výdajů spolu s vyšší výrobní režie. Při pohledu do budoucna, Foxconn uvedl v roce 2011 to bude "podniknout rozhodné kroky k závěru, naši schopnost přemístění, optimalizovat strukturu nákladů a návrat k ziskovosti." Samozřejmě, že ztráty by mohly dále urychlit plány na zvýšení cen , což by mohlo nakonec dát každý ztratí-li přijít o situaci, Foxconn nemůže konkurovat. Výňatky z finanční zprávy lze nalézt po přestávce.

Pokračovat ve čtení Foxconn zprávy 218 milionů dolarů full-rok čistou ztrátu, než 'očekávání analytiků

Foxconn zprávy 218 milionů amerických dolarů full-rok čistou ztrátu, než 'očekávání analytiků, původně objevila na Engadget na čt. 31 březen 2011 07:38:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink BusinessWeek | zdroje Foxconn International Holdings (PDF) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat