čtvrtek 31. března 2011

Android emulátor PlayStation PSX4Droid vytáhl z trhu, prsty ukazuje na Xperia Play (aktualizováno)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/30/android-playstation-emulator-psx4droid-pulled-from-market-finge/:
Uh oh, ten den konečně přišel. Právě jsme se sešli z Joystiq (a potvrdil sebe), že proslulý Android první-gen PlayStation emulátor, PSX4Droid , byla stažena z trhu. Důvod? Jeho autor, ZodTTD , říká Google informoval ho, že to byla záležitost "Porušení zásady obsahu", ale jako by někdo podezření, že to trvalo osm měsíců Google, aby přijaly opatření navrhne, že toto je pravděpodobně co do činění s blížící se zahájení Xperia Hra , která bude mít svůj vlastní mechanismus k moci originální PlayStation hry. Další záhada je, že to vypadá jako jiných emulátorů, jako je SNesoid (SNES), GameBoid (Game Boy), a zejména, FPSE (PlayStation), se zdají být bezpečné pro teď, což by mohlo naznačovat, že existují i ​​jiné důvody tohoto vyhoštění, ale ještě, načasování svědčí o něčem jiném. Z té lepší stránky, můžeme vždy spolehnout na třetí-party app trzích.

Update: Tady je super obecné prohlášení, právě jsme obdrželi od společnosti Google týkající se této záležitosti:
"My odstranit aplikace z Android Market, které porušují naše zásady."

Android emulátor PlayStation PSX4Droid vytáhl z trhu, prsty ukazuje na Xperia Play (aktualizováno) původně objevila na Engadget na st. 30 březen 2011 22:16:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Joystiq , Mobiputing | zdroje @ ZodTTD (Twitter) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat