čtvrtek 31. března 2011

Fox žádá Time Warner zastavit vysílání svých kanálů k zákazníkům iPads

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/30/fox-asks-time-warner-to-stop-streaming-its-channels-to-customers/:
Zatímco my jsme slyšeli mnoho sítí nebyli spokojeni s Warner rozhodnutí čas uvolnit své živé televizní vysílání IPAD app a tam byly dokonce šepot přestat-a-ustat dopisy na obzoru, Fox dal požádat o jeho kanály vyloučit písemně . Na otázku, zda nebo ne jejich dohoda umožňuje Time Warner poskytovat kanálu na jiná zařízení než TV - zatímco TWC je jistá, že dělá, protože to funguje pouze v rámci zákazníka doma, by se sítě zřejmě rád, aby znovu projednaly před připouštět cokoli. Senior viceprezident Fox Networks Group Scott Grogin potvrdil dopis byl zaslán, ale nevyplynuly žádné podrobnosti o jeho obsahu. Po bitvě plán jeho poslední bitvu s liškou , Time Warner Cable má preventivně dát do stránky IWantMyTWCableTVApp žádá zákazníky, k podpoře přehlídky pro TWCable TV app proti sítím. Budeme čekat, aby viděli, kdo blikne první a pamatujte, že jídlo je již vázacího kanály na tablety s volně žijícími opustit, zatímco Comcast a Cablevision mají plány pro podobné implementace na cestě.

Fox žádá Time Warner zastavit vysílání svých kanálů k zákazníkům iPads původně objevila na Engadget na st. 30 březen 2011 20:28:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Bloomberg , Chci, aby mé TWCable TV App | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat