čtvrtek 31. března 2011

Google pracuje na app rozpoznávání obličejů, která vede k vaší osobní informace, co by mohlo eventuálně pokazit?

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/03/31/google-working-on-a-face-recognition-app-that-leads-to-your-pers/:
Než jsme se všichni dostat se rozzlobit o tom, Google byl velmi horlivý zdůraznit, že rozpoznávání obličeje app je to vývoj bude pracovat na přísně opt-in základě. To znamená, že pokud nechcete, aby skenovat všechny Facebook, Flickr a zbytek obrovské hromady společnosti Google znalosti internetu, najít si, identifikaci a třídit své jméno, telefonní číslo a e-mailovou adresu do šikovný list, je nebude. V pořádku? Takže teď odpočívat, všechno je v pořádku. Vážně ačkoli, Google nejnovější výzkum podnik zní jako brilantní krok do minového pole soukromí se týká, protože se zaměřuje na využívání tváře lidí okamžitě rozpoznat a poskytnou mu veškeré informace o nich výběžku. Vedoucí projektu Hartmut Neven, jehož společnost Neven Vision byla zhltnul se společností Google v roce 2006, říká, že tým je velmi opatrná v tom, jak to řeší spíše apt lidí obavy, ale on trvá na tom, že je skutečně velkou hodnotu v tom, že tvář-rozpoznávat a data-miningu app. Velkou hodnotu pro uživatele app, možná, ale my radši držet vizitek, pokud se zeptáte nás.

Google pracuje na uznávání app tvář, která vede k osobní údaje, co by mohlo eventuálně pokazit? původně objevila na Engadget na čt. 31 březen 2011 14:39:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje CNN | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat