středa 29. prosince 2010

Netflix CEO: 'budeme pokračovat v naší mezinárodní expanze v příštím roce'

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/29/netflix-ceo-were-going-to-continue-our-international-expansio/:
Tři měsíce poté, co napadl Netflix Kanady s bizarní kombinace placených herců a 8 dolarů instantní streaming plány , generální ředitel Reed Hastings prohlásil pohybovat úspěch a říká, že společnost bude rozšiřovat své služby do jiných zemí v roce 2011. "Na počátku úspěchu Netflix.ca budeme pokračovat v naší mezinárodní expanze v příštím roce a budeme alokovat významné dolarů na to," řekl Canadian Press, aniž by upřesnila, které území nebo kolik by mohla být pokryta s vojáky albánské další. Nicméně, Kanaďani a jiní doufal, že si zážitek zcela na stejné úrovni jako původní služba Spojených států by neměl zadržet dech, jak Hastings říká, že neexistuje žádné plány na vytvoření filmu fronty pro streamování-jediná služba, volat to "strategické rozhodnutí . "

Netflix CEO: 'budeme pokračovat v naší mezinárodní expanze v příštím roce' původně objevila na Engadget na st. 29 prosinec 2010 15:14:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Přešel , CNET | zdroje Canadian Press (CBC News) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat