středa 29. prosince 2010

BYD Motors na debut e6 Premier, S6DM plug-in vozidla na Detroit Auto Show

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/29/byd-motors-to-debut-e6-premier-s6dm-plug-in-vehicles-at-the-det/:
Čína BYD přišel odnikud počátkem roku 2009 na debutu MID / telefon s operačním systémem Windows XP , ale spotřební elektronika jsou jen jednou rukou (ve skutečnosti se točil pryč) z relativně mladých mega-korporace. Jeho BYD Motors divize také pracuje na různých plug-in vozidla za posledních několik let, a to je nyní nastavena pro zavedení do Detroit Auto Show příští měsíc se dvěma novými modely. Mezi ně patří všichni-elektrická e6 Premier crossover, a S6DM dual-režimu plug-in hybrid SUV, bývalý který slibuje řadu 300 km a nejvyšší rychlost 140 kmh, zatímco druhý může eek z 60 km pouze na elektrické energie nebo v jejich blízkosti 500 km, když benzínový motor 2.0L vstoupí do hry. A co víc, společnost je zřejmě také slibuje uvedení v USA oznámení nějakého druhu, i když tuší Autoblog zelených, která bude zahrnovat dřívější F3DM hybrid (na obrázku výše), která již začala testování v Kalifornii, a E6 elektrický crossover. Hlava na minulost přestávka na úplnou tiskovou zprávu.

Pokračovat ve čtení BYD Motors na debut e6 Premier, S6DM plug-in vozidla na Detroit Auto Show

BYD Motors na debut e6 Premier, S6DM plug-in vozidla na Detroit Auto Show původně objevila na Engadget na st. 29 prosinec 2010 01:42:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Autoblog Zelená | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat