středa 29. prosince 2010

Samsung telefonní divize nyní také na starosti PMPs, Galaxy Player přichází ve 2. čtvrtletí 2011

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/29/samsungs-phone-division-now-also-in-charge-of-pmps-galaxy-play/:
Ano, CES 2011 bude se zdobí přítomnost nového Samsung 4-palcový Galaxy Player , ale naše kapsy, se zdá, možná bude muset čekat na to trochu déle. The Wall Street Journal dnes hlásí, že, zatímco Samsung má v úmyslu zavádění nových Android PMP ve svém domovském trhu v Koreji krátce po CES příští týden, zbytek světa je nepravděpodobné, že budou moci koupit, dokud "období duben až červen . " Odhlédneme-li od nedostatku funkcí telefonu a Super AMOLED panel, nový Galaxy Player je téměř totožná replika společnosti divoce úspěšný smartphone Galaxy S, který zřejmě již žádná nehoda. WSJ také umožňuje nám na vědomí, že telefon Samsung divize převzal odpovědnost za budování a prodeji svých přenosných přehrávačů médií rozsah, tedy důvod, proč jsme dnes svědky, jako hlavní se mezi těmito dvěma kategoriemi - něco, co by mohlo velmi dobře pokračovat do budoucnosti.

Samsung telefonní divize nyní také na starosti PMPs, Galaxy Player přichází ve 2. čtvrtletí 2011 původně objevila na Engadget na st. 29 prosinec 2010 13:51:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Wall Street Journal | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat