středa 29. prosince 2010

Nissan Leaf dostane 'rodiny' přezkum zacházení, vydělá vysoké známky

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/29/nissan-leaf-gets-the-family-review-treatment-gets-high-marks/:
Autoři více než na Busy Maminka Média spustit Nissan Leaf přes speciální baterie 'rodiny' testy produkovat druh přezkumu EV , které nevidíme každý den tady. Přesto, že rodina pohled je obzvláště zajímavý pro elektrické vozidlo, protože široké přijetí bude do značné míry záviset na tom, jak to jízdného v právě takový životní styl. Tak jak se jízdné Leaf? Velmi dobře, se ukáže, jak se vysoké známky za výkon, nákladový prostor, a vnitřní prostor. Jediný problém zvednutý byl fakt, že recenzent nemohli sedět všichni tři její požadované autosedaček na zadní sedadlo, ale byl schopný změnit se na štíhlejší modely, které se ve skutečnosti fit. Podívejte se na video po přestávce po celou maminku (tatínka a) léčbu.

Pokračovat ve čtení Nissan Leaf dostane 'rodiny' přezkum zacházení, vydělá vysoké známky

Nissan Leaf dostane 'rodiny' přezkum zacházení, vydělá vysoké známky původně objevila na Engadget na st. 29 prosinec 2010 12:42:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Autoblog Zelená | zdroje Busy Mami Media | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat