středa 29. prosince 2010

Disney Imagineering dlouhé fronty z tematických parků s vojensko-třídy monitorovacích systémů

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/28/disney-imagineering-long-lines-out-of-theme-parks-with-military/:
Mají tam jednokolejku systém , IRL Muppets , a dům z budoucnosti , takže nejsme překvapeni, že Disneyland je kope svůj line-monitorovacího systému do technologických overdrive. Pod kultovní hrad Popelky, NORAD -styl věnované operace odstranění prostojů pro návštěvníky Magic Kingdom vyrostla, se celý tým sledování čekací doby, průměrný počet jízd jel, a celý houf ostatních návštěvníků-štěstí metriky celého park. Odtamtud, oni mohou dělat věci, jako re-cesta chození do méně obydlených oblastech-parku s mini-přehlídka, nastavit pracovníků v různých atrakcí, nebo odeslání Jack Sparrow se oživit line Piráti-číšník odpoledne. Výkonný šéf Creative Imagineer Bruce E. Vaughan sní o "den, kdy je paměť do těchto postav - oni budou vědět, že tě viděl čtyřikrát nebo pětkrát předtím a že vaše jméno je Bobby." Zní to nádherně děsivé k nám. Ale hej, to vše ve jménu zvýšení návštěvnosti štěstí, které jsme si jisti, že jde ruku v ruce s návštěvníkem brokeness do doby, kdy opustí parku.

Disney Imagineering dlouhé fronty z tematických parků s vojensko-třídy monitorovacích systémů původně objevila na Engadget na út. 28 prosinec 2010 18:16:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje The New York Times | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat