středa 29. prosince 2010

HEX lodě iPod nano hodinky kapela, odváží si ho zničit (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/29/hex-ships-ipod-nano-watch-band-dares-you-to-destroy-it-video/:
Je vysoce nepravděpodobné, že budete skutečně potřebovat ještě další možnost při hledání hodinky kapela k domu svého nano 6G iPod , ale pokud to nejprve-běh verzi, kterou objevili, je již v troskách, HEX má něco stojí za zvážení. Firma má právě začala prodávat své HEX Sledujte Band v USA, s 29,95 dolarů síťoviny vás měkký, pružný skupina, která nevyžaduje žádné složité plug-and-play akce vůbec. Jen pop vaše nano do obličeje, popruh je na paži, a naklánět se. Je navržen tak, aby se pozoruhodně drsný (jak je vidět v mučení video těsně kolem break), a sluchátka je uspořádán tak, aby pěkně vede kabel do paže směrem k vaší lebky. Jediný problém? Výběr, který z devíti odstínů nejlépe odpovídá vaší osobnosti.

Pokračovat ve čtení HEX lodě iPod nano hodinky kapela, odváží si ho zničit (video)

HEX lodě iPod nano hodinky kapela, odváží si ho zničit (video) původně objevila na Engadget na st. 29 prosinec 2010 10:27:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje HEX | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat