středa 29. prosince 2010

MSI škádlí Killer NIC integrace v Big Bang desky

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/29/msi-teases-killer-nic-integration-in-big-bang-motherboards/:
Nebudete barvení nás překvapil zde - když jsme mluvili s Bigfoot sítě CEO Michael Howse zpět na Computexu , neváhal přiznat svůj zájem o zakotvení Bigfoot je síťové technologie do základní desky a GPU budoucnosti. A teď se zdá, že budoucnost je tady. Na základě záludný, nepopsatelný verzi, po přestávce, to vypadá, jako kdyby Bigfoot a MSI budou hákování na CES příští týden představit moderní verzi desky Big Bang . Oznámení nepřijde správné, a to říkám, ale za to, že alespoň jedna deska MSI bude "planoucí Killer 2100 výkon," my bychom říct, že je spravedlivé číst mezi řádky. Howse je také citován jako pověst, že on je "potěšením spolupracovat s MSI," a až do teď, tam bylo žádné veřejné partnerství mezi oběma firmami. Podle něj Killer 2100 herní síťové karty "je perfektním doplňkem k rodině MSI Big Bang ze základní desky řešení," a můžete se vsadit, budeme o honu na název modelu, cena a datum vydání, hned jak jsme hit Vegas.

Pokračovat ve čtení MSI škádlí Killer NIC integrace v Big Bang desky

MSI škádlí Killer NIC integrace v Big Bang desky původně objevila na Engadget na st. 29 prosinec 2010 14:13:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Hot Hardware | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat