středa 29. prosince 2010

Starosta Newark, New Jersey začíná Twitter vánice vyčištění snowpocalypse revoluce

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/29/mayor-of-newark-new-jersey-starts-twitter-blizzard-cleanup-snow/:
Newark, New Jersey je populární starosta, Cory Booker, má román reakci na problémy Blizzard je příčinou pro jeho lid: on je naslouchat jim, a snaží se pomoci. Šokující, víme. Ještě zajímavější je, samozřejmě, je skutečnost, že on je používat Twitter , aby tak učinily. Zatímco telefonní linky po celé České tri-oblast státu zůstávají vtip (zkuste volat letecké společnosti nebo veřejné horká linka), Twitter předložila Newark starosta s jedinečným, a neuvěřitelně přímý způsob interakce s lidmi, kteří potřebují pomoc se vším, co od získání jejich ulic orání dodávat pleny - osobně v mnoha situacích. I když to není přesně tolik, aby nám zvážit přechod na Newark, je to určitě působivé.

Starosta Newark, New Jersey začíná Twitter vánice vyčištění snowpocalypse revoluci původně objevila na Engadget na st. 29 prosinec 2010 16:09:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Cory Booker (Twitter) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat