středa 29. prosince 2010

LVX systém spustí viditelné světlo komunikace v USA, nakonec

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/29/lvx-system-launches-visible-light-communication-in-the-us-final/:
Někdy divím, co se stalo s LED jako alternativa WiFi ? No, není divu, více, protože viditelné světlo komunikace je zde - v obecních úřadů St Cloud Minnesota, přinejmenším. Od zítra, LVX systém, Minnesota start-up, je instalace první ze série LED svítidla, která se bude používat blikající světla a spojte pracovníky úřadu, na internetu, ale zároveň šetří velké na účet za elektřinu. Příslušenství také slouží jako pravidelné stropní osvětlení, použití 36 wattů energie, kde 100 w byly kdysi nezbytné. Nastavení se skládá ze skupin LED diody, které zapínají a vypínají tisíckrát za sekundu v intervalech nezjistitelné pro lidské oko. Bliká vydávat binární kód dat - off se rovná nule a na rovná jednomu - to je obdrží speciální patentované modemy. Světla na tyto modemy pak přenést data zpět na příslušenství, a voila, máte internet. Podle LVX, světlo-poháněl sítě jsou mnohem méně navštěvovaný a mnohem bezpečnější než jejich předchůdci. Bohužel, současná inkarnace LVX přenáší data na cca 3 MB / s - pouhá almužna ve srovnání se standardní WiFi nebo Ethernet. Pak znovu, 3Mbps je jistě dostatečně rychlá pro město zaměstnanec vykonávat opravdu důležité úkoly, jako je sledování svých oblíbených gadget blog, tak budeme brát.


[Díky, Andrew]

LVX systém spustí viditelné světlo komunikace v USA, nakonec se původně objevila na Engadget na st. 29 prosinec 2010 05:48:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink AP | zdroje LVX systému | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat