středa 29. prosince 2010

Verizon na demo Hlavní monitorovací a řídicí systém na CES, zahájit pilotní v Jersey příští měsíc

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/29/verizon-to-demo-home-monitoring-and-control-system-at-ces-launc/:
Vypadá to, že domácí automatizace může být nakonec s dítětem kroky k proudu - Verizon to prostě oznámil, že to bude demoing, že dlouho-rumored Hlavní monitorovací a řídicí systém na CES 2011, s plánovaným beta rollout v New Jersey následovat. Systém umožní uživatelům vzdáleně zobrazení bezpečnostních kamer, zámek dveří a kontrolek, termostaty, a zařízení prostřednictvím jejich smartphony nebo FiOS TV boxy - stejné schopnosti většiny ostatních automatizační systémy nabízejí, ale s větší výhodu bytí integrované a instalovány Verizon. Pilotní domovů v Jersey obdrží čtenář energie, inteligentní spotřebiče spínače a termostaty, dveřní a okenní zámky, prodlužovací kabel, pohybová čidla, vnitřní pan-and-náklon fotoaparátu, a fixní venkovní kamera, když systém spustí další měsíc, ale Verizon říká, že je jen začátek. My jsme řekli, systém použije Z-Wave bezdrátové ovládání jednotek a WiFi bezpečnostní kamery, takže jsme hádat, že bude centrální box, který integruje vše - a máme pocit, že tohle všechno je založen na 4Home (na obrázku nahoře), který byl právě získaný Motorola Mobility. Zjistíme více na CES - zůstaňte naladěni.

Pokračovat ve čtení Verizon demo Hlavní monitorovací a řídicí systém na CES, zahájit pilotní v Jersey příští měsíc

Verizon na demo Hlavní monitorovací a řídicí systém na CES, zahájit pilotní Jersey v příštím měsíci původně objevila na Engadget na st. 29 prosinec 2010 15:22:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat