středa 29. prosince 2010

MSI odhaluje šílený Sandy Bridge deska s osmi sloty PCIe, osm USB 3.0 portů a tři BIOS čipy

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/29/msi-reveals-mad-sandy-bridge-motherboard-with-eight-pcie-slots/:
Napřímit a pozdrav Big Bang maršála, MSI pokus o nově termín "zbytečná". Tento XL-ATX deska balení celkem osm PCI Express pruhů (ačkoli to jen má šířku pásma současně krmení čtyři nebo osm x16s x8s - relevantní, pokud jste blázen přemýšlet o použití více než čtyři GPU ), tři samostatné BIOS čipy, extra 8-pin a 6-pinový 12V napájecí přívody a důkladně nadměrné sadu komponent regulace výkonu. Méně velmi zlobil se mezi oceníte s celou řadou osmi portů USB 3.0 na zadní straně, i když nemůžeme dostat přes žalostný čtyři sloty DIMM, které nabízí. Proslýchá se, že funkce může změnit dříve, než maršál jede na trh v prvním čtvrtletí příštího roku, takže doufejme, že více prostoru pro vaše RAM hole patří k vylepšení mezi teď a potom.

Pokračovat ve čtení MSI odhaluje šílený Sandy Bridge deska s osmi sloty PCIe, osm USB 3.0 portů a tři BIOS čipy

MSI odhaluje šílený Sandy Bridge deska s osmi sloty PCIe, osm USB 3.0 portů a tři BIOS čipy původně objevila na Engadget na st. 29 prosinec 2010 06:26:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink SemiAccurate | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat