středa 29. prosince 2010

3D je nebezpečný / není nebezpečný: Nintendo 3DS výstražný štítek vydání

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/29/3d-is-dangerous-not-dangerous-nintendo-3ds-warning-label-edit/:

Ach jo - připravte se na let konkurenčních studií a hysterické zpravodajství prohlašovat, že 3D je buď život-hrozivě nebezpečné nebo zcela bezpečné. ( Mobilní telefon záření , se zadní sedadlo.) Dnešní nádherné kolo panice přichází s laskavým svolením japonské Nintendo varování pokyny pro 3DS : hráči jsou poučeni, že 3D hry způsobuje únavu očí rychleji než 2D her a řekl, aby si odpočine po 30 minutách hrát - a vy byste měli přestat okamžitě, pokud máte nemocné, což dává smysl. Nintendo také říká, že děti mladší šesti let by neměly používat 3D režimu vůbec, protože jejich oči jsou stále vyvíjí, a že rodiče mohou využít ovládací prvky zabudované do 3DS, aby dosedl na 2D režimu pro děti.

Pokračovat ve čtení 3D je nebezpečný / není nebezpečný: Nintendo 3DS výstražný štítek vydání

3D je nebezpečný / není nebezpečný: Nintendo 3DS výstražný štítek vydání původně objevila na Engadget na st. 29 prosinec 2010 12:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Nintendo 3DS výstražný štítek , Kotaku (červen) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat