středa 29. prosince 2010

Barnes & Noble kout ochranných známek aplikace nabízejí spekulace krmiva spousta

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/29/barnes-and-noble-nook-trademark-applications-offer-speculation-fod/:
Takže jste Barnes & Noble a jste úspěšný produkt jako kout - co dělat? Známka sakra z názvu, samozřejmě. Jak PocketNow poznamenal, společnosti podal řadu kout-souvisejících ochranných známek během několika posledních měsíců, která může nabídnout některé náznaky budoucího hardwaru kout, software nebo obojí. Že nepřekvapivě zahrnuje žádost o "Nook2", která byla poprvé podána již v červnu, jakož i jeden pro název "kout Smart" (možná v souvislosti se stávajícími kout obor platforma vzdělání?), a jeden pro neuvěřitelně chytlavé "kout Cook . " Bohužel, to není jasné, které (pokud existuje) z těchto by ve skutečnosti mohly být název nového zařízení kout - je tam i přihlášky ochranné známky pro "kout děti" s popisem podobné "Nook2," například, ale to může dobře být jen pro firmy kout děti ukládat a IPAD app. Poslední ze všech podání je jedna pro "Nooksellers", který se zdá být pro kombinace in-store kiosku a on-line služba, která by nabídl osobní doporučení a různé sociální sítě tie-inů. Samozřejmě, není nic víc než přihlášek ochranných známek jít na v současné době, ale to se jistě jasné, že název kout je tady k pobytu.

Barnes & Noble kout ochranných známek aplikace nabízejí spekulace krmiva spousta původně objevila na Engadget na st. 29 prosinec 2010 16:33:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje PocketNow | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat