středa 29. prosince 2010

Paul Allen soubory znění stížnosti, poukazuje na to, kde přesně se skrývá porušení patentu

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/29/paul-allen-files-amended-complaint-points-out-exactly-where-pat/:
Vlevo se jen dva týdny vysvětlit, jak přesně sedm web největších vlastnosti (a tři dodavatelské řetězce kancelář) porušil jeho společnosti patenty Interval , Microsoft co-zakladatel Paul Allen přišel na to plán - 'právníci Intervaly jsou kreslení velké, barevné rámečky kolem velkých segmentů reálného údajně porušuje stránky 'panství. Ve vší vážnosti, může být mnoho firem Allen dluží spoustu peněz, pokud Interval má opravdu případ, protože Interval prohlašuje, že má patentovaný ne méně než schopnost pro webové stránky, aby uživatel-vybrané části obsahu, a navrhnout další související kusů obsahu, který by vás mohlo zajímat. Jo, a on je také zřejmě patentovaný pop-up okna a widgety, jako většina cokoliv, co zobrazuje informace "nenápadné způsobem, který zabírá periferní pozornost uživatele" je stále stejné zacházení. Vesele se zdá, že co-zakladatel společnosti Microsoft neposkytl jeho právníci se základní technologie skenování, protože PDF exponátů, které nahráli na webových stránkách soudu je jen epically špatný - podívejte se na všechno, co říkají, že porušuje v galerie níže.

Prohlášení: Měli bychom poznamenat, že AOL patří mezi společnosti, které jsou žalovány Allen a interval, a že Engadget je ve vlastnictví AOL. Takže víte, jen přemýšlet o tom, že parta, nebo tak něco.

Paul Allen soubory znění stížnosti, poukazuje na to, kde přesně porušení patentů se skrývá původně objevila na Engadget na st. 29 prosinec 2010 14:56:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Stížnost (PDF) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat