středa 15. prosince 2010

Dlouhodobý HSPA Evolution specifikace sešli, slib rychlostí 650Mbps - a T-Mobile USA je na palubě

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/15/long-term-hspa-evolution-specs-come-together-promise-speeds-of/:
Myslel abecedy polévka moderních bezdrátových standardů bylo dost matoucí? 1X Pokročilé / EV-DO Advanced, UMTS, HSPA, HSPA +, dual-nosič HSPA + , EDGE Evolution , LTE , LTE-Upřesnit , WiMAX , WiMAX 2 ... jsme mohli pokračovat, ale my bychom opravdu raději ne. Oh, ale musíme, protože tento člověk mohl dostat opravdu zajímavý: Nokia Siemens je vychvalováním, že specifikace pro dlouhodobé HSPA Evolution právě byla předložena 3GPP, slibné teoretické rychlosti vyšší než 650Mbps - číslo, které stále patří plachá o ITU definice 4G standard , ale snadno zastíní jen o něco potrpí na LTE-Advanced nebo WiMAX 2.

Je zajímavé, že T-Mobile USA konkrétně uvedeny v Nokia Siemens 'tisková zpráva, jak podporovat vývoj, svědčí o skutečnosti, že dopravce je pevně odhodlána ždímání vše pro to, z dědictví 3G standardů předtím, než přejde - stejně jako oni' re již děje s jejich agresivní 21Mbps HSPA + rollout . Vzhledem k tomu, že současný LTE vrcholy někde v rozmezí 300 Mb / s až 400Mbps, nemůžeme říci, že jsme proti, zejména proto, že nová technologie bude zpětně kompatibilní s dnešními sítí HSPA. Ano, samozřejmost: "Dlouhodobé HSPA Evolution" je hrozné jméno za to, že LTE už je zkratka pro Long Term Evolution (a LTHSPAE není nejkluzčí zkratka stejně) - ale budeme starat o logistiku pojmenování blíže k zahájení, které je Stále roky pryč. Prohlédněte si celou tiskovou zprávu po přestávce.

Pokračovat ve čtení Dlouhodobý HSPA Evolution specifikace sešli, slib rychlostí 650Mbps - a T-Mobile USA je na palubě

Dlouhodobý HSPA Evolution specifikace sešli, slib rychlostí 650Mbps - a T-Mobile USA je na palubě původně objevila na Engadget na st. 15 prosinec 2010 13:58:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Electronista | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat