středa 15. prosince 2010

IRS zaměstnanec používá Outlook pravidla zachytit šéfa e-maily, usvědčil z odposlechů

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/15/irs-employee-uses-outlook-rules-to-intercept-bosss-e-mails-con/:
IRS zaměstnanec používá Outlook pravidla zachytit šéfa e-maily, usvědčil z odposlechů
Zde je zajímavá otázka pro vás: Pokud jste nastavili pravidla v aplikaci Microsoft Outlook, aby předal zprávy z jednoho účtu na jiný, a vy ji bez vědomí majitele účtu, jste z předávání, jste zastavovat nebo pouze kopírování mail? Může se to zdát jako diskutabilní bod, ale pro Davida Szymuszkiewicz, bývalý IRS pracovníka, to je důležitý rozdíl. David měl strach z bytí vystřelil po jeho povolení, které bylo přerušeno za řízení v opilosti (on potřeboval jet do domovů delikventní daňových poplatníků), a tak se tajně nastavit toto pravidlo na jeho šéfa stroj vidět, co svět říká o něm. Pravidlo byl objeven, a nebude vás to víš, on byl v potížích. Jedinou otázkou tak nyní: zda účtovat mu podle zákona Napíchnout pro zachytávání zpráv nebo uložených Communications Act pro pouhé kopírování z nich.

Takže, jaká byla vaše odpověď na otázku výše? Ty by mohly být v pokušení říci, že byl prostě vytvoření kopie, a opravdu to bylo Szymuszkiewicz argument, ale každý Exchange admin vám řeknou, že aplikace Outlook pravidla jsou spouštěny na serveru, ne na klienta, tedy ty e-maily byly opravdu jsou zachyceny . Szymuszkiewicz byl usvědčen z odposlechů, ale zdá se, že vyhnout se kruté věty, s 18 měsíců probační být vydána. Světlo trest pro odposlech, ale těžký pro diddling menu v aplikaci Outlook.

IRS zaměstnanec používá Outlook pravidla zachytit šéfa e-maily, usvědčil z odposlechů původně objevila na Engadget na st. 15 prosinec 2010 12:52:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Ars Technica | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat