středa 15. prosince 2010

Google TV dostane hlavní aktualizace s novými Netflix, movitý Dual View, vzdálenou cca Android podporu

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/15/google-tv-gets-a-major-update-with-new-netflix-movable-dual-vie/:
První aktualizace pro TV Google platformu od jeho vydání je nyní k dispozici na Logitech a Sony zařízení, a má velké kroky k řešení problémů jsme upozornili v naší recenzi . Staromódní Netflix aplikace je nyní sportovní novou HTML5 na UI , která se podobá jedné vidět na PlayStation 3 , zatímco Dual View se zabývá jedním z našich největších stížností, které umožňuje uživatelům volně se pohybovat a měnit velikost okna videa na přání. Další hlavní upgrade je podpora pro Android vzdálené app přijedou dnes s iPhone verze "brzy". Poslední významnou aktualizaci by měla být oceněn Kevin Bacon stalkers nadšenců s novou informační stránku pro filmy, které táhne na spoustu důležitých informací a dostupnosti on-line a ze zápisů vše na jedné stránce. Naše Sony Google TV se 218 megabajty aktualizace staženy a připraveny k instalaci, když jsme se obrátili na to, že také slíbil několik dalších aktualizací na vrcholu Google, jak je uvedeno výše. Budeme podívat na chvíli vidět, jak věci fungují - žádné slovo z Google zatím na žádný pokrok rozebrat stěny sítě dali kolem jejich obsah datových proudů - nakouknout aktualizované Dual View a video nového dálkového ovládání app po přestávce.

Pokračovat ve čtení Google TV dostane hlavní aktualizace s novými Netflix, movitý Dual View, vzdálenou cca Android podporu

Google TV dostane hlavní aktualizace s novými Netflix, movitý Dual View, vzdálenou cca Android podpora původně objevila na Engadget na st. 15 prosinec 2010 11:44:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Nová TV republika | zdroje Oficiální Google Blog TV , BLogitech | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat