středa 15. prosince 2010

Vůně Jet II dostává video demonstrace, stále vypadá jako hrozný nápad (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/15/fragrance-jet-ii-receives-video-demonstration-still-looks-like/:
Ach, ty zany Keio University výzkumníci se snaží obnovit Vůně-O-Vision , chcete vědět, co mají za lubem v těchto dnech? Jsou stále snaží, samozřejmě, ale teď si vzít příležitost prokázat své hardware - které využívá základní inkoustová tiskárna tech vypálit velmi krátké záblesky vůně - na tech milenci v Japonsku, zatímco ještě laděním a rafinaci to . Primárně zaměřené na pomoc zdravotníkům při posuzování pacienta čich , parfémy Jet II má vysokou míru kontroly zrnitosti, umožňující různé obou intenzitu a trvání vůně, což může poskytovat velmi přesné měření daného osoby čichové ostrosti. Mobilní prototyp byl rovněž vyrukovali (na obrázku výše), naráží na možnost nakonec smršťování těchto modulů, aby se vešly dovnitř mobilní telefony , a tak nás vede k úžasné budoucnosti přizpůsobitelné "příchozím hovoru vůní." Awesome opravdu. Video po přestávce.

Pokračovat ve čtení Parfémy Jet II dostává video demonstrace, stále vypadá jako hrozný nápad (video)

Vůně Jet II dostává video demonstrace, stále vypadá jako hrozný nápad (video) původně objevila na Engadget na st. 15 prosinec 2010 06:54:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje DigInfo | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat