středa 15. prosince 2010

HTC Peter Chou říká, že LTE telefony jsou zasílány v příštím roce, a ve světě stále na spinning

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/15/htcs-peter-chou-says-lte-handsets-are-coming-next-year-and-the/:
Zastavte nás, pokud jste slyšeli toto jeden dříve, ale velmi populární telefon výrobce se zavedením smartphonů, které obsahují nejnovější bezdrátové technologie v určitém okamžiku v nadcházejícím roce. Zní to šíleně, že? Nyní pojďme přidat klíčová slova: HTC , LTE , a 2011. Tady je generální ředitel společnosti Peter Chou z nedávného interview Mobile World Live video:
Q: Kdy HTC plánu zahájit LTE zařízení, a které trhy si myslíte, že bude v brzké době přistoupit, že zařízení?

: Pracujeme na LTE zařízení pro příští rok, 2011, si myslíme, že USA mobilní operátor bude trvat nějakou vedoucí a tlačit LTE 4G na trhu v USA, ale jsme však svědky ve zbytku světa bude nasazení LTE síť jinde v roce 2011. By mohlo být druhé polovině roku 2011.
Naše peníze na Mecha / Incredible HD pro USA, spolu s asi tuctem jiných telefonů různých velikostí a tvarových faktorů. A my opravdu nevíme podrobnosti o své globální plány. Ale hej, to se stane - zavolejte nám, když Chou skvrny bobů na 5G technologii a holografické displeje.

HTC Peter Chou říká, že LTE telefony jsou zasílány v příštím roce, a ve světě stále na spinning původně objevila na Engadget na st. 15 prosinec 2010 17:03:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink GigaOm | zdroje Mobile World Live | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat