středa 15. prosince 2010

Apple TV aktualizován na 4.1.1, má za cíl stanovit řešení problémů a ke stažení

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/15/apple-tv-updated-to-4-1-1-aims-to-fix-resolution-and-download-p/:
Viz, někdy sny stanou skutečností. Jen pár dní poté, co jsme se ptali, jak chcete vyladit druhé generace Apple TV , letí v aktualizaci, která velmi mnoho majitelů televizí byly úzkostlivě čekají. 4.1.1 update údajně řeší "problém, který způsobuje některé High-Definition TV s nesprávně zobrazit v 480p," stejně jako problém, který "může způsobit film nebo televizní show mají být re-stáhnout." Je to docela zřejmé, že Apple, jehož cílem je opravit nepříjemný barevný / bandáž problém , který byl trápí někteří majitelé od prvního dne, ale podle uživatelů po dobu 's fórech zasvěcených Apple, to není lék-všechny řešení. Hrstka členů prohlásili, že jejich soubory - typicky pomocí HDMI-na-DVI - stále zobrazovat nesprávné barvy po aktualizaci. Flip na vlastní pole a dostat stahování začalo, a dejte nám vědět, jestli je to fix jste po stanovené v komentáři níže.

Apple TV aktualizován na 4.1.1, má za cíl stanovit řešení problémů a ke stažení původně objevila na Engadget na st. 15 prosinec 2010 08:49:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Apple Insider | zdroje Apple | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat