středa 15. prosince 2010

Unreal Engine 3 dev kit přidání IOS podporu zítra, Infinity Blade klony pocházející pátek

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/15/unreal-engine-3-dev-kit-adding-ios-support-tomorrow-infinity-bl/:
Unreal Engine 3 již poměrně efektní debut na IOS s Epic Games 'vlastní Infinity Blade , ale společnost se rozhodla, že je čas se konečně zastavit škádlení a dejte nám software opravdu si s ním hrát. Zítřejší plánovaná aktualizace UDK přinese IOS podporu, což znamená, že všechny efektní nástroje, které pomohly Infinity Blade takový oslnivě nádherná hra bude na dosah ruky byste měli být pocit, kreativní. Licencí pro motor je zdarma pro testování a non-komerční použití, ale budete muset zaplatit 99 dolarů, pokud chcete prodat něco, co produkují s tím, být následovaný 25 procent plátek vaše výdělky za 5.000 dolarů, a samozřejmě , levé Apple 30 procent řezu cokoliv. To by mohlo nezní jako nejlepší podnikatelský záměr na světě, ale za to, že Infinity Blade Odhaduje se, že nasbíral více než 1,5 miliony dolarů v prodeji již - jsme si jisti, že tam bude dost změnit vlevo na zmrzlinu i po Epic a Apple měl svůj podíl.

Unreal Engine 3 dev kit přidání IOS podporu zítra, Infinity Blade klony pocházející pátek původně objevila na Engadget na st. 15 prosinec 2010 10:42:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink TUAW , Joystiq | zdroje Wall Street Journal , @ MarkRein (Twitter) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat