středa 15. prosince 2010

IR-vestavěné Surc případě přemění iPhone do univerzální učící se dálkový

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/15/surc-ir-embedded-case-converts-iphone-into-a-universal-learnin/:
Whoa, Nelly! ThinkFlood nebude takhle ... ani jeden bit. Pokud budete připomenout, redukce efektu červených očí univerzální dálkový klíč byl dobře přijat, jako jednoduchý 3.5mm adaptér přidán IR zářil na to břidlice Apple na iDevices. Ale teď, kaše Pixel vzala na integraci ještě o krok dále, hladce vkládání infračervený vysílač do případu. Jednoduše pop Surc kolem iPhone 3G, iPhone 3GS nebo iPhone 4, stáhnout (zdarma) doprovázející app a začít s programováním. Netrvalo dlouho, budete diktovat domácí zábavu nastavení bez jakýchkoli vnějších doplňků, a sakra, můžete dokonce vylepšit telefonu příjem po celou dobu. Jediná nevýhoda tohoto přístupu ve srovnání s ThinkFlood je to, že IPAD samozřejmě není podporován, a jakmile se upgrade na iPhone 5, svým věrným IR případě se stává oslavovaný těžítko. Pokud jste košer s tím, když můžete dostat své pre-order na nyní za 69,95 dolarů, přičemž první dodávky Očekává se, že jejich cestu ven v 1. čtvrtletí 2011.

Pokračovat ve čtení IR-vestavěné Surc případě přemění iPhone do univerzální učící se dálkový

IR-vestavěné Surc případě přemění iPhone do univerzální učící se dálkový původně objevila na Engadget na st. 15 prosinec 2010 08:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Získejte Surc | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat