středa 15. prosince 2010

Broadcom oznamuje dual-core procesor BCM2157, slibuje high-end funkce pro levné telefony Android

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/14/broadcom-announces-dual-core-bcm2157-processor-for-android-phone/:
Jak jste si možná mít slyšeli , 2011 je tvarování až bude velký rok pro dual-core smartphony , a vypadá to, že nyní můžete oficiálně počítat Broadcom v na jednání. Je to jen oznámila svůj nový dual-core BCM2157 platforma, která poskytuje i HSDPA modem připojení a aplikací pro zpracování s laskavým svolením některých dual-core, 500MHz ARM11 procesory. Tato platforma jako celek je rovněž zaměřeno na podporu funkcí, jako je multitouch displejů HVGA, 5-megapixelových kamer, a mobilní hotspoty, mimo jiné standardní tarif - všichni který je speciálně přizpůsoben pro zařízení Android. , Které zjevně není místo procesor na high-end pro dual-core spektra, ale říká, že to Broadcom umožní společnostem "dodávat high-end smartphone funkce na cenově dostupnější 3G telefony Android," a to je jistě cíl, můžeme všichni se za ním. Hlava na minulost přestávka na kompletní tisková zpráva.

Pokračovat ve čtení Broadcom oznamuje dual-core procesor BCM2157, slibuje high-end funkce pro levné telefony Android

Broadcom oznamuje dual-core procesor BCM2157, slibuje high-end funkce pro levné telefony Android původně objevila na Engadget na út. 14 prosinec 2010 18:09:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Broadcom | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat