středa 15. prosince 2010

SNK pokračuje lechtat retro hráče, uvolňuje Neo Geo gamepad pro PS3

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/15/snk-continues-to-tickle-retro-gamers-releases-neo-geo-gamepad-f/:
http://www.engadget.com/2010/12/08/neo-geo-games-hit-psn-add-online-play-ditch-the-gigantic-cartr/
Panečku, jako kdyby měl 10 Neo Geo klasiky bít PS3 a PSP s kompletní online multiplayer nebyla dost sladká, nyní SNK je jedním lepší tím, že vydá aktualizovanou verzi klasické Neo Geo gamepad. Jistě, to není tak magestic jako obří, mohutný pasáž hůl, která přišla ve dvojici s 650 dolary Neo Geo Gold System. Bylo by však systému gamepad (povolený s Neo Geo CD) pokračoval být ještě více populární díky své mnohem nižší ceně a nové plovoucí 8-směrný D-pad. Že regulátor je znovuzrozen (opět) pro PS3 s připojením USB přidáním tlačítka PS ve středu, takže můžete dokonce použít vytáhnout XMB a posmívat se svými přáteli do spojení Král bojovníků zápasu. Bohužel je to jen dostat vydání v Japonsku, kde se prodává za 3129 jen (asi $ 37), ale Play-Asie bude dovážet vám jeden za 45 dolarů. Malá cena za takový krásný věci.

SNK pokračuje lechtat retro hráče, uvolňuje Neo Geo gamepad pro PS3 původně objevila na Engadget na st. 15 prosinec 2010 16:27:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Oh Gizmo! | zdroje SNK PlayMore | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat