středa 15. prosince 2010

DirecTV průzkum ukazuje na NFL neděle vstupenek na Apple TV, a Boxee Roku hráči?

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/15/directv-survey-hints-at-nfl-sunday-ticket-on-apple-tv-boxee-and/:
Marketingový výzkum průzkumy prokázaly dobrý zdroj pro přesto-k-být-oznámena informace v minulosti a nedávné jeden DirecTV může být dobré znamení pro ty, kteří dávají přednost jejich NFL neděle vstupenek přes internet místo satelitu. Podle sázkař, některé otázky žádají o možných cenách nastavení je uvedeno na digitální verze bude k dispozici přes aktuálně nepodporovaných zařízení včetně internetového připojení Blu-ray přehrávače a televizory, "hrací automaty," Apple TV, Roku a Boxee. Dalším novým vráskám je 19,99 dolarů za víkend cenový plán pro streamování NFL neděle vstupenek přístup mimo jiné možnosti. V současné době, neděle vstupenek potoků v HD k PC a houf mobilních platforem ( i bez televizní služby DirecTV je ), ale je to možné, jsme mohli vidět, že seznam rozšíří na několik, ne-li všechny připojené TV platformy v blízké budoucnosti - za předpokladu, že tohle není ' t jen koláč na nebi sní samozřejmě. NBA, NHL a MLB již hrát míč s některými, ale ne všechny streaming set-top boxů, v případě, že takto NFL je přidáním alternativní možnosti prohlížení - za předpokladu, že nová pracovní dohoda je dosaženo, a my skutečně vidět fotbal hrál koncem roku 2011 - to by vás spíše objednat?

[Díky, Anonym]

Pokračovat ve čtení DirecTV průzkum naznačuje NFL neděle vstupenek na Apple TV, a Boxee Roku hráči?

DirecTV průzkum ukazuje na NFL neděle vstupenek na Apple TV, a Boxee Roku hráči? původně objevila na Engadget na st. 15 prosinec 2010 08:26:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat