středa 15. prosince 2010

Adventní Vega Flash Player stáhl kvůli chybějícím Adobe certifikaci

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/14/advent-vegas-flash-player-yanked-due-to-missing-adobe-certifica/:
Adventní Vega byl nikdy nejvíce leštěné Android tableta na světě - po všem, jsme museli spoléhat na vlastní ROM , jen aby si rodák Android Market Access - ale rozumnou cenu a NVIDIA Tegra 2 má stále dělal to těžké odolat. Pro ty, kteří podařilo zachytit jeden už , možná jste si všimli, že přehrávání Flash není přesně ... děsivý. To je pravděpodobně proto, že je verze naloženy na již dodané-verze není certifikován společností Adobe, a ve snaze odrazit budoucí stížnosti, společnosti vytrhnutí Flash Player úplně od nově-lodní modely pro bytí času. Proces certifikace je zjevně probíhá, a očekává, že oblečení Vega tablety dodávány "na začátku roku 2011" mít zelenou-lit stavět pre-nainstalovány, jako pro kohokoliv jiného, budou za předpokladu, gratis aktualizace, jakmile to může být vytlačena na interwebs. Hlava na minulé přestávce za celý výpis.

Pokračovat ve čtení Adventní Vega Flash Player stáhl kvůli chybějícím Adobe certifikaci

Adventní Vega Flash Player stáhl kvůli chybějící certifikace Adobe původně objevila na Engadget na út. 14 prosinec 2010 17:46:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Android Společenství | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat