středa 15. prosince 2010

Míša je digitální bezšňůrová Kitara jde se na pre-order: 849 dolar za skutečně unikátní hudební nástroj

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/15/misa-digitals-stringless-kitara-goes-up-for-pre-order-849-for/:
Pamatujte si, Míša digitální kytary ? No, je to jen Kitara teď, je to vzít na čerstvý přetřít, a je připravena k pre-objednal nyní pro doručení dubna. Kitara zbavuje staromódní řetězce a má vás brnká s sebou na multitouch displej místo, obývat hmatník s litanie tlačítek, které mění zvukové výstupy z vašeho digitálního vstupu. To má na palubě syntezátor, ale pravé kouzlo se stane, jakmile jej zapojit do své vlastní audio zařízení a začít experimentovat. V podstatě je to jako Kinect elektronické hudby - právě potřebuje několik tvůrčí duše využít jeho potenciál správně. Budou potřebovat peněženky tuku příliš, myslí si, jak otáčet tento vynález do životaschopný produkt znamená vznešený 849 dolar Vyvolávací cena v USA. Podívejte se na video ukázku a plný Kitara tisková zpráva po přestávce.

Pokračovat ve čtení Míša Digital bezšňůrová Kitara jde se na pre-order: 849 dolar za skutečně unikátní hudební nástroj

Míša je digitální bezšňůrová Kitara jde se na pre-order: 849 dolar za skutečně unikátní hudební nástroj, původně objevila na Engadget na st. 15 prosinec 2010 04:04:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Míša Digitální | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat