středa 15. prosince 2010

Telus k balíčku zdarma Xbox 360 s každým WP7 aktivaci nebo prodloužení na omezenou dobu, "říká úniku

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/15/telus-to-bundle-free-xbox-360-with-every-wp7-activation-or-renew/:
Prodám tento telefon, nebude vás prosím koupit tento telefon? Jsme ponětí, proč Telus se snažit tak těžké přesvědčit kanadské kupující chytit samy Windows Phone 7 sluchátko, ale dopravce očekává, že dohodu přisladit dramaticky během několika příštích dnů svazování pozornost Xbox 360 s každým zařízením WP7 aktivace nebo obnovení. Nabídka začíná dnes, v souladu s tímto unikly memo, a bude trvat až do konce týdne, 19.prosince. Telus nese HTC 7 Surround a LG Optimus 7 , z nichž ani jeden by se zřejmě vznítil zcela způsob, jakým Microsoft by si přál. Inu, pokud budete prodávat bezdrátové duši za celé tři roky, možná i to pro telefon-plus-console combo.

[Díky, Sean]

Telus k balíčku zdarma Xbox 360 s každým WP7 aktivaci nebo prodloužení na omezenou dobu, "říká úniku původně objevila na Engadget na st. 15 prosinec 2010 04:38:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Mobilní Sirup | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat