středa 15. prosince 2010

Mark Zuckerberg jmenoval Čas Osobnost roku, Jesse Eisenberg bohužel není uveden

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/15/mark-zuckerberg-named-time-person-of-the-year-jesse-eisenberg-s/:
Mark Zuckerberg jmenoval Čas osobu roku, Jesse Eisenberg bohužel není uveden
Omlouváme se, ale všichni, nejste Osobnost roku v roce 2010. Již počtvrté v řadě někdo jiný, než jste získal čest, a tentokrát je to Facebooku CEO Mark Zuckerberg. Proč? No, čas říká, že je to proto, že jeho tvorba má "nervózní spolu dvanáctiny lidstva", ale myslíme si, některé vysoce zdramatizovaný senzační film by mohl mít něco s tím dělat. Opravdu, není to štěstí Zuck dělal to hodně v roce 2010, s výjimkou vyprávět příběhy, některé nepříjemné při spouštění bezešvé Zprávy . Finalisté patří v Afghánistánu prezidenta Hamída Karzáího, který měl další drsný rok, a to Wikileak Julian Assange, který má v současné době velice drsné prosinci po protřepání se mezinárodní vztahy po celý rok.

Mark Zuckerberg jmenoval Čas Osobnost roku, Jesse Eisenberg bohužel nejsou uvedeny původně objevila na Engadget na st. 15 prosinec 2010 09:07:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Reuters | zdroje Čas | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat