středa 15. prosince 2010

GNU zakladatel Richard Stallman a Gmail tvůrce Paul Buchheit nenávisti na Chrome OS

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/15/gnu-founder-richard-stallman-and-gmail-creator-paul-buchheit-hat/:
GNU zakladatel Richard Stallman a Gmail tvůrce Paul Buchheit nenávisti na Chrome OS, ale z jiných důvodů
Existuje mnoho věcí, jako o prototypu Google Chrome OS stroj, CR-48 , ne nejméně který svůj název, který dělá to zvuk jako relikvie z budoucnosti. Opravdu to je to, co Google chce, aby byl, jakýsi signál našeho instant-on, tzv. cloud-based zítra, ale to je otisk několik odvětví průkopníků na špatnou cestu. Jedním z nich je Friendfeed tvůrce a bývalý zaměstnanec Google Paul Buchheit, aka vole, který vytvořil Gmail. On je trochu zmatená z toho překrývají Android a Chrome OS, jako ostatně mnozí z nás jsou, řekl naplno, že "Chrome OS nemá žádný účel, který není lépe poslouží Android" - nebo, přinejmenším, to nebude Android se dostane, když některé vychytávky, aby to fungovalo lépe v tradičním laptop-styl prostředí.

Zatím, GNU zakladatel a průkopník svobodného softwaru Richard Stallman je osopují trochu silněji, volat cloud computing "neopatrné výpočetní techniky", protože to způsobuje uživatelům, aby se vzdali práva na jejich vlastní obsah:
Policie potřebuje seznámit vás s povolením k prohlídce získat vaše data od vás, ale pokud jsou uloženy v podniku server, policie může dostat, aniž by vám něco ukazuje. Mohou dokonce ani muset dát společnosti k prohlídce.
Jak jsme nedávno dozvěděli , že je alespoň ne v případě e-mailu, ale co Google Docs a procházení historie a všechny ty soukromé úvahy, které jste provedli na Google Buzz ? Usnadní přístup trumf obává zabezpečení dat? Cara se bude na Všichni mé děti nikdy přestat s flashbacky o Jake? Důležité otázky, tyto.

GNU zakladatel Richard Stallman a Gmail tvůrce Paul Buchheit nenávisti na Chrome OS původně objevila na Engadget na st. 15 prosinec 2010 09:59:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink BGR , rejstřík | zdroje FriendFeed , The Guardian | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat