čtvrtek 9. prosince 2010

Příslovečná Peněženky, aby vaše peníze metafyzické trochu konkrétnější

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/09/proverbial-wallets-make-your-metaphysical-money-a-little-more-ta/:
Počítání dolarů a centů na pokladně opravdu cítíte hmotnost každého výdaje. Přejetím kreditní kartou nebo mávání NFC zařízení přes snímač? Ne tak moc. Zadejte příslovečný Peněženky od ekologie skupiny Informace na MIT Media Lab , tři samostatné zařízení, která používají tři hmatové techniky omezit své výdaje. Prvním z nich je čmelák, který bzučí a vibruje vždy, když peníze přichází do nebo jde ven z vašeho účtu. Další je Medvědice, který se stává obtížnější otevřít, jak se dostanete blíže ke svému cíli výdaje. Konečně je Peacock, který zvětší hrdě jako vaše banka zůstatek dělá to samé. Bohužel žádný z nich jsou skutečně zatím k dispozici, ale máme pocit, kdyby byli mohli dát trochu bolí na naší velmi reálné a velmi přísné rozpočty.

Příslovečná Peněženky, aby vaše peníze metafyzické trochu konkrétnější původně objevila na Engadget na Čt. 09.12.2010 08:59:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Konzumní | zdroje MIT Media Lab | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat