čtvrtek 9. prosince 2010

BlueSLR dongle a app zase váš iPhone do DSLR dálkové spouště

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/09/blueslr-dongle-and-app-turn-your-iphone-into-a-dslr-remote-shutt/:
Máte telefon, máte DSLR, ale i když milujete oba stejně, obě skoro nikdy mluvit. Toto selhání zachytit synergický hodnota je nyní u konce, nicméně, díky Bluetooth dongle BlueSLR a jeho doprovodných IOS app. Kompatibilní s iPhone (až 3G model), iPod touch (druhé generace a výše), a iPads, systém dálkového ovládání bude vám ručně spouštět vaše Nikon 's spoušť ze vzdálenosti až do 300 stop. K dispozici je také GPS značkování, pokud jste do takové věci , a přepínat do aplikace pro úpravu expozice délku. App sám to zdarma, ale dongle bude vám zpět mocnou 149 dolar. Alespoň to komunikuje přes Bluetooth, který nebude vyžadovat přímé viditelnosti, jako je vlastní společnosti Nikon IR dálkových ovladačů. Kompatibilita se budou rozšiřovat, aby zahrnovala Canon DSLRs a Android a smartphony BlackBerry v budoucnosti, ale pokud již máte D5000 a iPhone 4 ležící asi dívat zasněně se na sebe, můžete si pre-order vaše BlueSLR u zdroje odkaz níže.

BlueSLR dongle a app zase váš iPhone do DSLR dálkové spouště původně objevila na Engadget na Čt. 09.12.2010 06:44:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Gizmodo , Electronista | zdroje BlueSLR | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat