čtvrtek 9. prosince 2010

Čínské restaurace hotpot dostane robot číšníci, může brzy být slouží droidy, stejně

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/09/chinese-hotpot-restaurant-gets-robot-waiters-may-soon-be-servin/:
Proč, to je další robot-themed hotpot restaurace! Tentokrát se díváme na Jinan - jednou slavný ničit celou zásobu nelegálních stroje pasáže - v severní Číně , kde ballsy robotiky výrobce začal trialling robot-themed restaurace. Zatímco tam jsou stále lidské kuchařů pracuje v kuchyni, některé blízko-sto zákazníků být doručena do šesti roboty (asi 40.000 jenů, nebo 6.000 dolarů každý stavět), které následují bílá čára na sedadlo strávníků a dodávat jídla. Jo, a neočekáváme žádné frašky komedie tady - to nijaký-hledá droidi se zastavit pouze máte-li odvahu postavit se před nimi. Budete muset pospíšit, ačkoli, jak toto místo se uzavírá asi 16 dnů, ale pro ty, kteří nemohou dělat to, máme video hned po přestávce.

Pokračovat ve čtení čínské restaurace hotpot dostane robot číšníci, může brzy být slouží droidy, stejně

Čínské restaurace hotpot dostane robot číšníci, může brzy být slouží droidů i původně objevila na Engadget na čt. 09.12.2010 09:49:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Dvice | zdroje iQilu , Xinhuanet | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat