čtvrtek 9. prosince 2010

Sparkpad platforma odhalil prostřednictvím FCC, by mohly vaše nejdivočejší fantazie foto rámeček naplní

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/09/sparkpad-embedded-computing-platform-revealed-by-way-of-fcc/:
Návštěva webové stránky Sparkpad je vám trochu víc, než "coming soon" ukázku, ale není vše ztraceno, přátelé: nové podání v databázi dnes FCC jsou nechal kočka z pytle. Jsme stále ještě nejsou jisti, jak přesně tohle se bude prodávat, ale Sparkpad výrobky hledají trochu jako Bug Labs u větších obrazovek, zdánlivě dovolovat fandy a podniky bez masivní rozpočty na výzkum a házet dohromady Linux-založené interaktivní produkty, které běží na fotorámečky rozmezí 7 až 10,4 palec - a pokud to není dost velký, tam je také nějaká možnost dálkově ovládané-displeje 15 palců a větší. Zařízení může být naprogramován pomocí Flash, jazyka Lua, nebo - již brzy - používá Android SDK, takže pro docela univerzální nastavení. Zajímavé je, Sparkpad příručka poukazuje na to, že toto je platforma používá Igala foto dotykový rámeček z pár let zpátky, takže jsme hádat, že společnost je právě dívá na otevření základní platformu pro všechny příchozí. Tak či onak, jo - pokud jste někdy snili o programování vlastních DreamScreen , může Sparkpad být způsob, jak se valit.

Sparkpad platforma odhalil prostřednictvím FCC, by mohly vaše nejdivočejší fantazie foto rámeček naplní původně objevila na Engadget na čt. 09.12.2010 12:38:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje FCC , Sparkpad | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat