čtvrtek 9. prosince 2010

Cypress Hill zpěvák zálohy vidí sám sebe v Grand Theft Auto, žaluje Rockstar

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/09/cypress-hill-backup-singer-sees-himself-in-grand-theft-auto-sue/:
Naši přátelé, tento další příspěvek je plná nebezpečí, vzrušení a klepátka západního pobřeží s názvy jako B-Real, Sen Dog a Michael "Shagg" Washingtonu. Opravdu, tato je obviňovat, že Rockstar si přivlastnil jeho podobnost k charakteru CJ, kapuce v Grand Theft Auto: San Andreas, jejíž život zřejmě sdílí mnoho detailů s jeho vlastní ustaraný výchova ", včetně toho, jak dospívající-Age v jeho gangu jel kolem na kola, "říká jeho právník. Zdá se, že cesta zpět v roce 2003, Cypress Hill zpěvák zálohy se setkal s opakování ze hry studio pro dvě hodiny rozhovor "mluvit o pouliční život", a další věc, víte, San Andreas se uvolní a vy jste zločinci jezdit na kolech! Náhoda? Pan Shagg si to nemyslí, a on se ptá pro dvacet-pět procent zisků Rockstar ze hry - přibližně 250 milionů USD - ". Ukradené jeho image a nikdy mu platil", protože jsem Teď, když jsme si ho, není tam obsedantní gadget blogger v té hře, která vypadá strašně povědomé? Raději bychom se měli obrátit na naši právníci.

Cypress Hill zpěvák zálohy vidí sám sebe v Grand Theft Auto, žaluje Rockstar původně objevila na Engadget na Čt. 09.12.2010 16:25:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Joystiq | zdroje IGN | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat