čtvrtek 9. prosince 2010

Fujitsu hybridní energie kombajn dělá moc z světlo nebo teplo, dostane nás blíže k lidským baterie

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/09/fujitsu-hybrid-energy-harvester-makes-power-from-light-or-heat/:
Jak masité meatbags, máme tendenci dát pryč hodně přebytečného tepla, jak jsme marně žít naše životy. Fujitsu chce pomoci zachytit každý pohyb částic poslední, a všechny ostatní teplo, které vytváříme přes nesčetné množství dalších aktivit, jako je stupidní řízení motorových vozidel, střelby rakety , a snaží se před mrazem k smrti. Ale není to jenom radost, že vyvíjí nový "hybridní zařízení pro získávání energie", který se dvojitý-povinnost tím, že také zachytit světlo od slunce. Je to proces ukáže po přestávce, ale bez pevného čísla jít s tím pěkný obrázek, nejsme si jisti, jak efektivní je při tom jeden. Stále, tam jsou někteří 6,7 miliardy lidí na celém světě. Jak efektivní to opravdu nutné?

Pokračovat ve čtení Fujitsu hybridní energie kombajn dělá moc z světlo nebo teplo, dostane nás blíže k lidským baterie

Fujitsu hybridní energie kombajn dělá moc z světlo nebo teplo, dostane nás blíže k lidským baterie původně objevila na Engadget na čt. 09.12.2010 11:49:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Akihabara Novinky | zdroje Fujitsu | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat