čtvrtek 9. prosince 2010

NASA papír o arsenu-choval organismů najde fosforu-založené kritiky

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/09/nasa-paper-on-arsenic-bred-organisms-finds-phosphorous-based-det/:
Uklidněte se, všichni, prosím, zaujměte svá místa. Nyní, nikdo tady říká, arsen-choval život je nemožné - jsou to neříkám, že, takže sci-fi román (který by měl být mimo obrys fázi a ve hrubý návrh formě) je koncepčně v pořádku. Ale, jak jste mohli slyšet, existuje celá řada vědců - včetně některých, že co-napsal papír, který roku 2007 vyzval k takové arsen-založený výzkum -, kteří jsou zpochybnit papíru za to velký NASA astrobiological oznámení , všímat si toho, co oni vidí jako "fatální chyby" a chyby v metodice. Upřímně řečeno, takové věci se stane s většinou-pro-všechny vědy papíry, ale vzhledem k tomu všechny vlastní-made hooplah kolem odhalit, nesouhlas veřejnosti se zdá poeticky vhodné. Očekáváme, že tato toxická boj propagovat v celém sortimentu vědeckých časopisů, první zkouška trialed mnohokrát více než v naději, že obnovovat (a další ověřování). Nemylte se, someone'll bude přinášet kádinky k boji zkumavky.

NASA papír o arsenu-choval organismů najde fosforu-založené kritici původně objevila na Engadget na Čt. 09.12.2010 01:52:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Břidlice | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat