čtvrtek 9. prosince 2010

90-druhé iTunes 'píseň náhledy jít žít, u vybraných písní a US-jen pro teď

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/09/itunes-90-second-song-previews-now-live-on-select-songs-and-on/:
Apple převrácený zapnout rozšíření iTunes náhled klipy zcela revoluční délce 90 sekund. Pouze písně, které poslední dva a půl minuty nebo déle, a omezený počet umělců mají užitek z této změny - což se zdá být Apple jednostranné dělá - a to je účinná pouze v iTunes USA Store. Věřte nám, jsme prověřili naše účty a Velké Británii byly splněny s těmi průměrnými, zcela neuspokojující 30-druhé náhledy na všechno. Počítáme, že to ještě trochu víc doleva intriky v tomto příběhu, a to zejména pokud jde o propitiating gramofonové společnosti a zajištění mezinárodní akce, ale necháme tato jednání se dobře vyholené chlápci v drahé obleky - pro Vás a nás, je tu Celý náklad Black Eyed Peas a Kanye West věci jít a náhled.

-Druhý iTunes '90 písní náhledy jít žít, u vybraných písní a US-pouze pro teď se původně objevila na Engadget na čt. 09.12.2010 02:53:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Apple Insider | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat