čtvrtek 9. prosince 2010

LG se zavazuje, že modernizace Optimus Ones do perníku, zlobí hordy snižování

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/09/lg-commits-to-upgrading-optimus-ones-to-gingerbread-angry-horde/:
No, my jsme dostali do ruky, aby LG pro rychlé dělá správnou věc tím, že drží informovaní lidé a nakonec nejlepší rozhodnutí pro své zákazníky. Jen dva dny poté, co plivl Facebooku , který navrhl Optimus řady střední třídy telefonů Android by se dostat 2,3 Android perníku díky zdánlivě made-až 1GHz procesor požadavek, že jsem zvrátil rozhodnutí, že "všichni" modelů , které spadají pod jeden Optimus rouškou (pravděpodobně včetně Vortex , Optimus T , Optimus S , M Optimus a Optimus U ), by se dostat aktualizován. Zde je úplný přehled:
"LG bude upgrade všech Optimus Jeden smartphonů současnosti využívají Froyo OS na další verzi OS Android, Perník. Podrobnosti o upgrade programu budou vyhlášeny na místě v pravý čas. Omlouváme se za zmatek a nedorozumění, která byla způsobena v souvislosti s tímto problém. "
Respekt, LG. Respekt.

LG se zavazuje, že modernizace Optimus Ones do perníku, hordy snižování zlobí se původně objevila na Engadget na čt. 09.12.2010 16:03:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje LG | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat